Parlay

Jos olet kiinnostunut pelaamaan blackjackia aggressiivisesti, et ole yksin. Parlay-panostustekniikkaa on käytettyä blackjack-pöydissä aina pelin ilmestymisestä saakka, ja sitä voitaisiin kutsua suomen kielellä yksinkertaisesti ”Antaa palaa”-strategiaksi. Tarkoituksena tätä panostustaktiikkaa käytettäessä on voittojen sattuessa lisätä edellisen voittaneen kierroksen rahat seuraavan kierroksen panokseen – ja tällä tapaa havitella mahdollisimman suuria voittoja mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Parlay-strategia on omiaan ainoastaan niille, jotka eivät pelkää häviämistä. Jos olet yksi tällaisista pelaajista, koet varmasti Parlay-systeemin mielenkiintoiseksi, sillä sen käyttöä on mahdollista soveltaa tarpeisiinsa melko luovasti.

Kuinka käyttää Parlay-strategiaa

On selvää, että kukaan ei voi pysyä pelipöydällä ikuisesti ilman häviävää pelikierrosta. Tästä syystä Parlay-strategiaa käyttämään lähtiessään pelaajan onkin syytä asettaa itsellensä rajoitus, esimerkiksi pelisession kokonaishäviöihin tai pelikierroksen panoksen suuruuteen liittyen.

Yksi hyvä tapa on asettaa itsellensä kattoraja juurikin siihen, kuinka suureksi antaa pelikierrosten panosten nousta. Jos olet esimerkiksi päättänyt aloittaa pelikierroksesi 10 euron panoksella, voit päättää, että kolmen peräkkäisen voittavan kierroksen jälkeinen 80 euron panos on maksimi. Tämän jälkeen sinun tulee palata takaisin valitsemaasi lähtöpanokseen.

Paras tapa käyttää Parlay-strategiaa on valita itselleen tämän lisäksi myös kattorajat sekä pelisession kokonaishäviöille että kokonaisvoitoille. Tällä tavalla pelaamalla voit olla varma, että opit käyttämään tätä kovin aggressiivista – mutta joustavaa – panostusmenetelmää niin, ettei sen käyttämisestä koidu sinulle liiallisia taloudellisia tappioita.

Ajankohtaiset uutiset